Diensten

Reparaties van schade aan ramen en deuren

Voor reparatie van verweerde of loskomende folie op kunststof kozijnen, draai - kiepramen, deuren maar ook schuifpuien bent u bij ons op het juiste adres.

Vaak lijkt het dat een inbraak schade onherstelbare schade heeft veroorzaakt aan uw kunststof; aluminium of houten ramen, deuren of gevelelementen. Niets is minder waar wij kunnen dit in de meeste gevallen vakkundig ter plaatse repareren. Het voordeel hiervan zijn de aanzienlijke hoeveelheid kosten die bespaard worden ten opzichte van vervanging door een nieuw profiel.
Visueel blijft het aanzicht gelijk aan de overigen kozijnen of gevelelementen. Verder ondervindt u weinig hinder van de werkzaamheden (hakken en breken is tenslotte niet nodig). Voorkomen is beter dan genezen. Wij geven advies en voeren deze uit op basis van Politie Keurmerk Veilig Wonen.

Rubber dichtingen

Heeft u versleten rubbers of last van tocht of lekkage? Wij leveren de meest voorkomende rubber dichtingen.

Rubber dichtingen bepalen de wind - en water dichtheid van uw ramen en deuren en kunnen verouderen in de loop der jaren. Raamdichtingen; rubber venster dichtingen zijn er in diversen varianten. Rubber afdichtingen zijn per raam profiel verschillend. Wij leveren dichtingen voor pvc - aluminium - houten ramen en deuren. In de loop der jaren is men blijven innoveren waardoor er een zeer grote diversiteit aan rubber dichtingen op markt is gekomen.

Voordat we u kunnen helpen aan het juiste rubber zouden we graag weten van welke producent uw ramen afkomstig zijn. Dit kan zijn Rehau – Kommerling – Trocal – KBE – Schuco – Deceuninck – Knipping – Aluplast – Wymar – Profialis - Brugman etc. Graag zouden wij ook een monster (5 cm is al voldoende) van de rubber dichting per post ontvangen. Hoe meer gegevens des te sneller we voor u op zoek kunnen naar de juiste dichting.

Hang- en sluitwerk

Wij kunnen alle soorten hang- en sluitwerk plaatsen en leveren.

Bagen Venster Techniek kan alle soorten hang-en sluitwerk plaatsen en leveren.

Het blijkt steeds meer dat hang-en sluitwerk van oudere kunststof; aluminium en houten ramen en deuren niet of nauwelijks meer leverbaar is. Door de jaren heen zijn er vele soorten en merken hang - en sluitwerk verwerkt in de ramen industrie, waardoor het vaak lastig is om aan de juiste materialen te komen.

Bagen Venster Techniek helpt u graag verder om aan de juiste onderdelen te komen. 1 of meerdere foto’s en alles wat u kunt vinden qua merk of nummer is zeer welkom voor het zoeken naar het juiste onderdeel. Een onderdeel opsturen mag ook. Indien u liever langs komt om het onderdeel af te geven is dit mogelijk op afspraak in Lommel (Belgie).